Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie. Hij tekent al zijn hele leven en heeft de Kunstacademie gevolgd in Rotterdam. Of het nu tekenen is op papier, op de muur, digitaal of anders, Frank is er voor in.

Als sneltekenaar is zijn specialiteit om de gehele persoon van top tot teen neer te zetten. Zo ontstaat er een totaal portret, inclusief de elementen die veel over een persoon zeggen zoals de kleding, houding en het gezicht.

Frank tekent live op evenementen karikaturen of realistisch en maakt tevens portretten of andere kunstwerken in opdracht.

Digitaal sneltekenen

Frank werkt graag op zijn iPad Pro met geweldige apps zoals ProCreate en ZenBrush 3 omdat het digitaal tekenen vele mogelijkheden biedt. Denk bijvoorbeeld aan modereportages, boek illustraties, posters, familieportretten, karikatuur of realistisch en live tekenen op feesten en evenementen.

Bij het live tekenen op locatie kan het eindresultaat ook direct uitgeprint worden op mooi papier. En extra geliefd is het via een groot projectiescherm meekijken hoe de tekeningen op de iPad ontstaan.