Sandor Paulus

( Aarle-Rixtel

Sandor Paulus

Sandor Paulus (19-09-1975, Halle, BRD) is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, met als studierichting: Autonoom; Grafische Kunsten en Tekenen.

Van jongs af aan is Sandor al aan het tekenen. Opgegroeid met strips, met name Suske en Wiske, wilde hij oorspronkelijk striptekenaar worden. Op de middelbare school ontstond zijn liefde voor karikaturen en oefende hij graag op zijn docenten tijdens de lessen.

Digitale karikaturen

DIGITAAL OPTREDEN

Op een tablet worden er van uw gasten snelle portretjes gemaakt in kleur. Op een 2e scherm kunnen de omstanders meekijken hoe de tekening tot stand komt. De tekeningen worden standaard geprint op 10x15 cm fotopapier, maar indien gewenst kan er ter plaatste ook geprint worden op producten, zoals mokken, T-shirts, muismatten etc. Alle gemaakte tekeningen zijn kort na het event te downloaden via de website. Ca. 8-10 tekeningen per uur zijn er mogelijk. Sandor en Harold zijn ook als duo act te boeken.

Naast het live tekenen maakt Sandor vanuit zijn studio karikaturen vanaf foto, cartoons, illustraties en zo nu en dan een (strook)stripje in opdracht. Dit doet hij met Harold en samen hebben zij een webshop waarin eenvoudig een karikatuur op maat te bestellen is. Door de mogelijkheid dit te printen op bijvoorbeeld canvassen, mokken, T-shirts en dergelijke zijn dit originele en unieke cadeaus!