Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie.
"Ik beoefen dit nu ruim 8 jaar en ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of het nu getekend is op papier, op de muur, digitaal of anders.
Mijn specialiteit en uitdaging is als sneltekenaar te werken en de gehele persoon neer te zetten. Van top tot teen, een totaalportret. Kleding, houding en gezicht zeggen alles over een persoon. In een stijl die tussen realistisch en cartoonesk ligt."

Franks achtergrond is illustratie en beeldende kunst. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse materialen en projecten, waarvan houtbewerking favoriet was, evenals het vervaardigen van kunst- en lichtobjecten. Tegenwoordig tekent hij graag digitaal op een iPad Pro en op grote vellen papier met stiften. Hij ontwikkelt zich nu steeds meer als performance kunstenaar met zijn tekenwerk.

Realist

Thijs werkt ongeveer 5 minuten per persoon aan een karikatuur. Met penseelstift weet hij een persoon trefzeker en met gepaste humor neer te zetten. Zo'n lachwekkende karikatuur zorgt altijd voor een brede glimlach op de gezichten. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige sfeer! Ook inzetbaar op bedrijfsbeurzen voor meer instroom naar uw stand.