Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie. Hij tekent al zijn hele leven en heeft de Kunstacademie gevolgd in Rotterdam. Of het nu tekenen is op papier, op de muur, digitaal of anders, Frank is er voor in.

Als sneltekenaar is zijn specialiteit om de gehele persoon van top tot teen neer te zetten. Zo ontstaat er een totaal portret, inclusief de elementen die veel over een persoon zeggen zoals de kleding, houding en het gezicht.

Frank tekent live op evenementen karikaturen of realistisch en maakt tevens portretten of andere kunstwerken in opdracht.

Realist

Met zijn illustratie opleiding als achtergrond weet Frank portretopdrachten te vertalen in sprekende beelden die gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende doeleinden. Hij denkt graag met je mee over wat er allemaal mogelijk is.

In minder dan 15 minuten tekent Frank op zijn iPad Pro personen live en realistisch van top tot teen. Voor het publiek is het altijd erg leuk om ook live op een groot scherm te kunnen meekijken  hoe de tekeningen ontstaan.

Een andere bijzondere vorm zijn de portretten die Frank met een Japanse kwast op dik aquarelpapier in zwart en mooie grijstinten maakt. In minder dan 15 minuten ontstaat zo een heus kunstwerk. Iedereen is altijd enthousiast en laat zich graag door Frank tekenen.