Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie.
"Ik beoefen dit nu ruim 8 jaar en ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of het nu getekend is op papier, op de muur, digitaal of anders.
Mijn specialiteit en uitdaging is als sneltekenaar te werken en de gehele persoon neer te zetten. Van top tot teen, een totaalportret. Kleding, houding en gezicht zeggen alles over een persoon. In een stijl die tussen realistisch en cartoonesk ligt."

Franks achtergrond is illustratie en beeldende kunst. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse materialen en projecten, waarvan houtbewerking favoriet was, evenals het vervaardigen van kunst- en lichtobjecten. Tegenwoordig tekent hij graag digitaal op een iPad Pro en op grote vellen papier met stiften. Hij ontwikkelt zich nu steeds meer als performance kunstenaar met zijn tekenwerk.

Show act / Performance

Frank kan ook worden ingehuurd om een creatieve performance te verzorgen met een beamer, bijvoorbeeld als digitale zandtekenaar, VJ of live illustrator bij een concert. De performance kan in overleg worden voorbereid met passende animaties, illustraties of in combinatie met andere live tekenaars een unieke vorm van entertainment voor uw evenement opleveren.