Johan van Dam

( Leiderdorp

Johan van Dam

Johan van Dam (Leiderdorp 1954) tekent op diverse evenementen in binnen- en buitenland. U kunt Johan inzetten voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, beurs en braderie. De gasten kunnen over zijn schouder meekijken en het (in enkele minuten) ontstaan van de karikatuur volgen. Afhankelijk van de situatie op de locatie of uw voorkeur werkt Johan op een vaste plaats of loopt hij rond. Hij gebruikt daarvoor een mobiele ezel waarbij de karikaturen zelfs aan tafel ‘geserveerd’ kunnen worden.

Karikaturist

De STANDAARD karikaturen worden gemaakt in zwart/wit (4 min.) en in kleur (5 min.), uw gasten kunnen dit zelf kiezen. Afhankelijk van deze keuze worden er bij een optreden van 4 uur, 40 à 45 karikaturen gemaakt. De afmeting van deze tekeningen is: 35 x 50cm. De tekeningen worden opgerold met een elastiekje erom. Het is mogelijk om hiervoor kokertjes te leveren incl. logo en/of tekst in kleur. Ook kan het tekenpapier bedrukt worden met uw logo + tekst in kleur.

De SUPERSNELLE karikaturen ontstaan in 2 à 3 minuten. Tijdens een optreden van 4 uur, kunnen er 80(!!) karikaturen gemaakt worden. De afmeting van deze tekeningen is: 25 x 35cm.

Het tekenen op de achterkant van een BIERVILTJE is de laatste tijd erg populair geworden. Als “bierviltjestekenaar” loopt Johan rond tussen het publiek. De tekeningen worden gemaakt in kleur (±12 per uur) en/of zwart/wit, (±20 per uur!).