Jill Hesketh

( Amsterdam

Jacob van Lennep Kade 326e
1053 NJ Amsterdam

(M) 06 13352522
(W) www.caricaturist.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Digitaal tekenen
- Workshops

Jill Hesketh

Jills liefde voor reizen, haar nieuwsgierigheid over de mens en haar passie voor het tekenen heeft haar gebracht naar de plek waar zij nu is.
Na een tijd te hebben gewerkt als reizende karikaturist is Jill in Amsterdam beland. Hier kreeg haar passie meer diepgang door verschillende studies en opleidingen. Onder andere een twee jaar studie over klassiek portretteren met gebruik van de techniek van Rembrandt. Regelmatig bezoeken aan open ateliers heeft Jills vakkunde verfijnd.
Sinds het jaar 2000 voert zij haar karikatuur kunst uit op internationale beurs vloeren, kastelen, woonkamers en alles daartussen, van bedrijfs feesten tot bruiloften.
Uiterst professioneel is Jill tegelijkertijd persoonlijk en betrokken bij elk evenement.

Digitaal tekenaar

Digitale karikaturen zijn perfect geschikt voor op de beurs vloer. De karikaturen worden getekend op een ipad. Ze kunnen live gevolgd worden op een LCD scherm waardoor een grotere publiek mee kan kijken. De resultaten worden afgedrukt op A6 fotokaartjes en in een hoesje geplaatst. Ze kunnen per email worden verstuurd en worden vaak gedeeld op social media. Uw logo op elke tekening zorgt voor een geweldig publiciteit van uw bedrijf.