Jill Hesketh

( Amsterdam

Jacob van Lennep Kade 326e
1053 NJ Amsterdam

(M) 06 13352522
(W) www.caricaturist.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Digitaal tekenen
- Workshops

Jill Hesketh

Jills liefde voor reizen, haar nieuwsgierigheid over de mens en haar passie voor het tekenen heeft haar gebracht naar de plek waar zij nu is.
Na een tijd te hebben gewerkt als reizende karikaturist is Jill in Amsterdam beland. Hier kreeg haar passie meer diepgang door verschillende studies en opleidingen. Onder andere een twee jaar studie over klassiek portretteren met gebruik van de techniek van Rembrandt. Regelmatig bezoeken aan open ateliers heeft Jills vakkunde verfijnd.
Sinds het jaar 2000 voert zij haar karikatuur kunst uit op internationale beurs vloeren, kastelen, woonkamers en alles daartussen, van bedrijfs feesten tot bruiloften.
Uiterst professioneel is Jill tegelijkertijd persoonlijk en betrokken bij elk evenement.

Workshops

De workshop karikaturen tekenen is uitstekend geschikt voor team building of gewoon een leuk uitje met elkaar.
Er is veel interactie, momenten van concentratie maar vooral veel humor.
Teken ervaring is niet van belang. Tijdens de workshop gaan wij op een speelse wijze de karikatuur onderzoeken door veel verschillende en verassende invalshoeken, er is dus iets voor iedereen.
Wij gaan uiteraard elkaar tekenenen, demonstraties worden gegeven, iemand van de groep wordt ook door mij live (en groot!) getekend, en ik laat veel voorbeelden zien. Tegen het einde van de workshop kijken wij met ons allen naar de tekeningen en er worden prijzen uitgedeeld.
De duur van de workshop is 1½ uur maar kan ook aangepast worden. Alle materialen neem ik zelf mee.