Jeanet Willems

( Velp

Jeanet Willems

JEANET ART APART.... sprankelend entertainment met een 'Knip-oog'!
Jeanet Willems is een ervaren, veelzijdig portretartiest die uw gasten blij maakt met een herkenbaar SILHOUET of KARIKATUUR van iemands uníeke profiel !

GEKNIPT VOOR U….!
Kijk voor diverse mogelijkheden/stijlen/walk-acts op www.jeanetartapart.nl om te zien wat het beste past bij uw event.

Show act

WALK-ACT 'JOSEFIEN A. VAN DE ART-CATERING'

Josefien…..‘versiert je’ waar je bij staat…!
Als Jeanet in de huid kruipt van haar alter-ego 'Josefien’ speelt zij de enigszins ‘verknipte’ kunstzinnige dame, die uw gasten hartelijk verwelkomt en tegelijkertijd nauwkeurig checkt of ieders outfit wel passend of feestelijk genoeg is.
Zij knipt met haar mini- en maxischaren heel snel een kleurige (zelfklevend) artistieke ‘ééndags-broche’ typerend bij de persoon en het moment / event. Gehuldigd en trots loopt men verder, met een tastbare herinnering aan dat (w)aardige moment.
(Humorvolle, kunstzinnige mobiele act van 3 x 45 min in 4 uur)

FANTASIERIJK MAATWERK:
Geschikt als welkomst-act, op festivals, openingen, exposities, High-Tea, verjaardagen, etc. als ‘verknipte’ maar warmhartige gastvrouw.
Op een beurs/congres verrast Josefien bezoekers met een gelijkend silhouet op echte badge of met een op het beursthema geïnspireerd geknipt design als artistieke give-away

IN DE ZORG: Als ‘JOSEFIEN VAN DE VERSIERDIENST’ heeft Jeanet veel ervaring als iemand die cliënten of personeel een warm hart onder de riem steekt… en knippend complimenteert, vervolgens huldigt, met charme, liefde en humor.