Bram Bam

( Nieuwveen

Bram Bam

Leuke portretjes tekenaar

Leuke-portretjes-tekenaar Bram Bam maakt al jaren live kleine portretjes. Nee, niet echt karikaturen, meer leuke portretjes.
Niet de nadruk op grote oren of neus leggen, Bram vindt het leuker om op geheel eigen wijze meer lijkende tekeningen te maken. Hij tekent met enkel een klein kistje voor zich en loopt tussen de mensen door. Zo kan hij makkelijk een groepje ergens instappen en beginnen met tekenen met een flinke stift in een paar streken en wat schaduw. Met big-smile verleidt hij iedereen om even 2-3 minuten te poseren, in die tijd tekent hij het portretje op bierviltje of klein papiertje (die je met eigen logo kan laten bedrukken) en gaat dan naar de volgende.

Karikaturist

Portretje TO GO

Bram mengt zich prima, staand, in uw publiek, hij vraagt, of voelt aan, wat gewenst is; rustig tekenen of meer de aandacht trekken.
En dan in enkele minuten staat een geweldige karikatuur op papier of viltje. Gekleed in pantalon, blouse en gilet is een beetje het handelsmerk geworden.

Wil je meer uiting geven bij de karikatuur? Bv een logo, datum, elementen van de trouwkaart, slogan etc. Dat kan!
In principe kan alles -in eigen studio- opgemaakt worden, het papier, de bierviltjes.
Met de studio werken we met diverse drukkerijen. Bram denkt graag mee met jouw feest, bruiloft, jubileum, beurs, opendag of waar je Bram ook wil inzetten. Overleg is altijd mogelijk, telefonisch of per mail.

Bram Bam (1973, midden in de randstad) tekent al meer dan 30 jaar er op los. Sinds 1994 een eigen studio waar hij tot op heden het meeste van zijn werk doet. Naast live sneltekenen van portretjes beheerst Bram diverse tekenstijlen en maakt ook animaties, illustraties, huisstijlen, plattegronden, strips, NFT’s en nog veel meer.
En dus ook portretten, eerst veilig in de studio, maar al snel ook op feesten en partijen. Zo is live-portretjes tekenaar een groot deel van Bram’s werk geworden