Bram Bam

( Nieuwveen

Bram Bam

Bram Bam (1973, midden in de randstad) tekent al meer dan 30 jaar er op los. Sinds 1994 een eigen studio waar hij tot op heden het meeste van zijn werk doet. Naast live karikatuur artiest beheerst Bram diverse tekenstijlen en maakt ook animaties, illustraties, huisstijlen, plattegronden, strips, NFT’s en nog veel meer.
En dus ook karikaturen, eerst veilig in de studio, maar al snel ook op feesten en partijen. Zo is live-karikatuur tekenaar een groot deel van Bram’s werk geworden.

Karikaturist

Op geheel eigen wijze zet hij uw portret op papier of viltje. Zijn stijl kenmerkt zich niet door gekke neuzen of enorme oren. Liever maakt Bram er een leuk plaatje van.. Meestal met een flinke stift in een paar streken en wat schaduw, staat er binnen 3 minuten een lijkende karikatuur.
Op A4 meestal 10-15 per uur, op bierviltjes zeker 20 per uur.

Bram mengt zich prima, staand, in uw publiek, hij vraagt, of voelt aan, wat gewenst is; rustig tekenen of meer de aandacht trekken.
En dan in enkele minuten staat een geweldige karikatuur op papier of viltje. Gekleed in pantalon, blouse en gilet is een beetje het handelsmerk geworden.

Tasjes

Daarnaast heeft Studio Bram Bam een paar tasjes bedacht, die in een handomdraai om de gemaakte karikatuur heen kunnen. Zo is het makkelijk meenemen en blijft de karikatuur tekening netjes. Deze tasjes kunnen ook bedrukt worden bv. met een logo. Wil je hier meer over weten neem gerust contact met Bram op. Of kijk op de website.

Bedrukking

Wil je meer uiting geven aan de karikatuur? Bv een logo, datum, elementen van de trouwkaart, slogan etc. Dat kan!
In principe kan alles -in eigen studio- gemaakt worden, het papier, de bierviltjes en de tasjes voor de karikatuur vellen (A3 en A4).
Met de studio werken we met diverse drukkerijen en kunnen zelfs bij spoedklussen een passende oplossing regelen.
Bram denkt graag mee met jouw feest, bruiloft, jubileum, beurs, opendag of waar je Bram ook wil inzetten. Overleg is altijd mogelijk, telefonisch of per mail.