John Erkelens

( Zoetermeer

JOHN ERKELENS

Amaril 20
2719 TR ZOETERMEER
T 079-3613151
M 06-57317986
john@studiozoetermeer.nl
www.studiozoetermeer.nl

Te boeken voor:

karikaturen
workshops

John Erkelens

John Erkelens (1962), oprichter van Studio Zoetermeer tekent al zijn hele leven en al zeker 30 jaar professioneel. Het is zijn lust en zijn leven. Na een opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam startte hij met tekenen in opdracht en heeft zo van zijn hobby zijn beroep gemaakt.

Doordat de opdrachten in de loop der jaren zeer divers zijn geweest is hij een echte alles-tekenaar. Van een duidelijke gebruiksaanwijzing tot een unieke kerstkaart of leuke kleurplaat, John tekent het. Maar ook voor een smaakvol illustratief logo en huisstijlontwerp voor uw bedrijf kunt u bij hem terecht. ‘Creatief in visuele communicatie’ is zijn leus. Want, wie zich wil onderscheiden zal allereerst moeten opvallen!
Denk voor een origineel cadeau eens aan een ingelijste karikatuur, of een workshop (cartoon)tekenen, voor zowel kinderen als volwassenen!
Live karikaturen tekenen is zijn plezier, de voorbeelden spreken voor zich. “Ik kom op de leukste feestjes”

Studio Zoetermeer werkt binnen ieders budget! Illustratie- en cartoonvoorbeelden voor diverse opdrachtgevers in tal van stijlen vindt u ter inspiratie op zijn website: www.studiozoetermeer.nl. Stuur voor meer informatie, gratis advies en/of vrijblijvende offerte een email aan: john@studiozoetermeer.nl of bel: 079-3613151

Workshops