Jan Ibelings

( Nieuwegein

karikaturist IBIS – Rembrandt van Gein (Jan Ibelings)

Gestellaan 26
3431 GN Nieuwgein
030 6042554
06 54345271

Websites :
www.karikaturist.nl
www.rembrandt-van-gein.nl
Youtube

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Workshops
- Show Act

Jan Ibelings

Iedere karikatuur met passie gemaakt

Jan Ibelings treedt op tijdens beurzen, evenementen, bruiloften en (bedrijfs)feesten. Dit doet hij onder 2 namen: "Karikaturist IBIS" en "Rembrandt van Gein"

KARIKATURIST IBIS

Wanneer u 'Karikaturist IBIS' uitnodigt, bent u verzekerd van een vermakelijke act. Karikaturist IBIS brengt met zijn sprekende karikaturen moeiteloos een lach op ieders gezicht. Zijn liefde voor tekenen spat van het papier en zijn opgeruimde karakter zorgt voor een vrolijke noot op elk feest. Dat is de magie van karikaturist IBIS. Met een vlotte babbel achterhaalt Karikaturist IBIS de favoriete bezigheid van uw gasten en met een snelle pennenstreek worden beroep, sport of hobby vastgelegd. Bovendien krijgen zij een vrolijke en tastbare herinnering mee. IBIS mengt zich - dankzij een mobiele schildersezel - gemakkelijk tussen het publiek, wat resulteert in levendige karikaturen en energieke ontmoetingen. Bedenk eens hoeveel aandacht uw beurs-stand krijgt wanneer IBIS zijn opwachting maakt. U deelt meer visitekaartjes uit dan ooit tevoren.

BIERVILTJES

Zeer populair de laatste tijd is het tekenen op bierviltjes. Waarom? Het gaat snel. Er kunnen dus veel mensen getekend worden en de viltjes zijn makkelijk mee te nemen. Karikaturist IBIS is ook te boeken als karikaturist op bierviltjes.

DE KARIKATUUR-COMPLEET

De “karikatuur-compleet” is een uniek cadeau voor iedere jubilaris, jarige of afscheidnemende collega. Eerst maakt karikaturist IBIS een karikaturaal portret van de jarige of jubilaris in het midden van een groot vel. Daarvoor hoeft men slechts enkele minuten te poseren. Daarna kunnen alle aanwezigen informatie over deze persoon doorgeven. Anekdotes, verhalen, studie, hobby…noem maar op, alles wordt met veel humor aan de karikatuur toegevoegd. Zo ontstaat in zeer complete tekening van de jarige of jubilaris. Succes verzekerd!!

REMBRANDT VAN GEIN

Als enige in Nederland schildert Rembrandt van Gein vrolijke karikaturale portretten tijdens evenementen, beurzen en feesten. Het is kunst met een knipoog. Altijd al een ECHTE Rembrandt willen hebben? Dat kan dan nu! In 10 minuten bent u in het bezit van een ECHTE Rembrandt, een goed gelijkende karikatuur.

karikaturen

KARIKATURIST IBIS

Wanneer u 'Karikaturist IBIS' uitnodigt, bent u verzekerd van een vermakelijke act. Karikaturist IBIS brengt met zijn sprekende karikaturen moeiteloos een lach op ieders gezicht. Zijn liefde voor tekenen spat van het papier en zijn opgeruimde karakter zorgt voor een vrolijke noot op elk feest. Dat is de magie van karikaturist IBIS. Met een vlotte babbel achterhaalt Karikaturist IBIS de favoriete bezigheid van uw gasten en met een snelle pennenstreek worden beroep, sport of hobby vastgelegd. Bovendien krijgen zij een vrolijke en tastbare herinnering mee. IBIS mengt zich - dankzij een mobiele schildersezel - gemakkelijk tussen het publiek, wat resulteert in levendige karikaturen en energieke ontmoetingen. Bedenk eens hoeveel aandacht uw beurs-stand krijgt wanneer IBIS zijn opwachting maakt. U deelt meer visitekaartjes uit dan ooit tevoren