Jeroen Busschers

( Amsterdam

Jeroen Busschers
Steve Bikoplein 8-2hg
1092 GN Amsterdam

(T) 020 6937824
(M) 0650973271
(W) www.sneltekenaar-karikaturist.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Digitaal sneltekenen
- Workshops

Jeroen Busschers

Jeroen is een karikatuurtekenaar met internationale ervaring, zo heeft hij 8 jaar lang een vaste standplaats gehad in Parijs en St. Malo. Voorts heeft hij getekend in vele andere Europese landen en Noord Afrika en het Midden Oosten. Derhalve spreekt hij Nederlands, Engels, Duits, Frans en enig Spaans wat van pas kan komen bij internationale evenementen. Dankzij zijn opleiding aan de kunstacademie van Enschede (5 jaar) en De Rijksacademie van Amsterdam (3 jaar) hebben zijn karikaturen een persoonlijke stijl en kwaliteit.

Onder de tekenstift van Jeroen ondergaat u geleidelijk een metamorfose en ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten. Maar... wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden als u! Dit alles in plus minus 6 minuten per tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail behoren tot de prioriteiten van Jeroen, wat de sfeer ten goede komt, want tevens zorgt zijn tekenact voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers. Jeroen tekent zowel traditioneel op papier maar ook digitaal op een computerscherm.

Kortom; met Jeroen Busschers biedt u een unieke teken-attractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft.

karikaturen

De karikaturen worden volledig in lijn en schaduw uitgewerkt op een duurzaam papier 220 gram 50-35 cm en kunnen indien gewenst in een transparante koker mee gegeven worden.