Marion van de Wiel

( Arnhem

Marion van de Wiel

Marion van de Wiel (Goirle, 1963) heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Al op de lagere school tekende ze haar klasgenootjes na. Ze heeft de kunstacademie in Arnhem in 1991 afgerond en is sinds 1992 professioneel sneltekenaar in Nederland, België, Luxemburg, Engeland, Spanje, Zwitserland, Portugal, Oostenrijk en Denemarken. In 2007 is ze op de Internationale Karikaturistenconventie in Reno, Verenigde Staten van de 135 deelnemers 1e geworden in de categorie “party-karikaturist”.

Karikaturist

Marion van de Wiel is een allround artiest die al sinds 1988 karikaturen tekent op feesten en congressen in binnen- en buitenland. Gewapend met pen en papier vereeuwigt zij jong en oud, man en vrouw op een grappige en herkenbare manier. Met haar mobiele ezel begeeft zij zich tussen uw gasten, en alles wat zij opvangt verwerkt zij in de tekening. Dus pas op met wat je zegt! Meerdere personen op één tekening, met of zonder ‘lijfje’, op groot of klein formaat: er is veel mogelijk in overleg. Ook uw bedrijfslogo, tekst of promotionele boodschap kan geprint worden.
Gratis extraatje: alle tekeningen worden aangeboden in een plastic opbergkoker.

BIERVILTJES

De nieuwste trend is tekenen op bierviltjes. Erg leuk, vooral voor grote groepen. Het printen van een bedrijfslogo op de achterkant behoort tot de mogelijkheden.
De gemiddelde snelheid ligt op 12 tot 18 karikaturen per uur.