Marco Bezano

( Wijchen

Marco Bezano

Bezano Art

Sinds 1970 professioneel werkzaam als beeldend kunstenaar, portrettist en karikaturist /sneltekenaar
Een ouwe rot in het vak, dit jaar 50 jarig werkjubileum!
Hij heeft destijds een Grafische opleiding gevolgd en vervolgens de Pedagogische Kunstacademie met succes afgerond.
Sindsdien in de beginjaren vooral bijzonder veel internationale werkervaring als straatkarikaturist in verschillende landen en later werkzaam als optredende karikaturist op talrijke events zoals bedrijfsfeesten, beurzen, parties, festivals etc in binnen en buitenland.

karikaturen

Karikaturist Bezano neemt zijn werk zeer serieus: met gevoel voor humor en bijzonder opmerkingsvermogen, tekent hij heel snel een goed gelijkend karikaturaal portret die mèèr laat zien dan alleen een grappige tekening. Zijn humoristische tekenact zorgt voor veel hilariteit en ontspannen sfeer op uw gelegenheid. Een geslaagde ijsbreker!
Door zijn jarenlange werkervaring op verschillende soorten gelegenheden kan Bezano de sfeer van het betreffende evenement goed inschatten en zo zijn optreden daarbij aanpassen. Zo weet hij de juiste toon te zetten op welk evenement dan ook: van een One Man Show Entertainer tot waar nodig een stille onopvallende tekenaar!
Zijn snelle goedgelijkende portretkarikaturen zijn een waardevol geschenk en een tastbare herinnering.

Mobiel tekenen tussen publiek of vaste plaats, snelle en face portretkarikaturen in ca. 4 - 7 min.
Uitvoering: zwart/wit met grijs schaduwtinten en/of kleur met tekenkrijt, duurzaam tekenpapier standaardformaat 50 x 35 cm.
Andere formaten ook mogelijk. Aanpasbaar aan themas.(bv Frans, Spaans, Italiaans)
Studiowerk: portret, karikatuur van foto of model gemaakt in opdracht.