Louise Bramer

( Vroomshoop

Louise Bramer

Uw feest/evenement wordt succesvol wanneer u uw klanten/gasten laat vereeuwigen. Een gelijkend portret in enkele minuten getekend door deze zeer bedreven tekenares krijgen uw gasten verpakt mee naar huis. Dit portret zal men laten inlijsten. Louise Bramer heeft een opleiding aan de kunstacademie Minerva Groningen en nog een jaar Koninklijke academie Den Haag. Ze is een echte tekenares met heel veel ervaring. Was jarenlang docent portrettekenen/schilderen aan een instituut voor kunstzinnige vorming.
Ze maakt uw feest onvergetelijk, een gelijkend realistisch portret in enkele minuten te zien ontstaan is een speciaal vermaak voor uw gasten, Louise werkt het liefst uren aan een stuk door. Ze kan praten en tekenen tegelijk.

realist

Realist: De tekeningen worden gemaakt in krijt zwart/wit op Ingres-papier. Dit speciale papier kan goed worden opgerold en blijft altijd mooi.
Ook is het mogelijk één schilderij te laten maken van uw feest ter plekke in het gewenste formaat. In een paar uur schildert ze dan ter plekke feestende mensen, compleet met interieur op een doek. In Sepia-Kleur of allerlei kleuren, veel mogelijkheden.