Louise Bramer

( Vroomshoop

Louise Bramer

Uw feest/evenement wordt succesvol wanneer u uw klanten/gasten laat vereeuwigen. Een gelijkend portret in enkele minuten getekend door deze zeer bedreven tekenares krijgen uw gasten verpakt mee naar huis. Dit portret zal men laten inlijsten. Louise Bramer heeft een opleiding aan de kunstacademie Minerva Groningen en nog een jaar Koninklijke academie Den Haag. Ze is een echte tekenares met heel veel ervaring. Was jarenlang docent portrettekenen/schilderen aan een instituut voor kunstzinnige vorming.
Ze maakt uw feest onvergetelijk, een gelijkend realistisch portret in enkele minuten te zien ontstaan is een speciaal vermaak voor uw gasten, Louise werkt het liefst uren aan een stuk door. Ze kan praten en tekenen tegelijk.

workshops

Deze creatieve teambuildingdag zal gebaseerd zijn op een bedrijfsgericht thema. In overleg met u bedenkt deze ervaren docent een speciaal ontwerp.
Zowel grote als kleine groepen worden professioneel begeleid. Schilderervaring van uw medewerkers is niet nodig.
Samenwerking van uw personeel wordt een feest iedereen schildert een doek aan de hand van een vooraf vastgesteld thema dat alles heeft te maken met uw bedrijf.
Het kan vervolgens tot één doek samengevoegd worden, compleet afgewerkt en eventueel ingelijst. Een zeer bijzondere wanddecoratie, uniek in zijn soort en toegespitst op uw bedrijf. Het resultaat? Kunst op maat gemaakt door uw eigen medewerkers / collega’s.
Stelt u zich eens voor, een monumentaal doek in uw bedrijf, kantine, hal of entree, het geeft een sterke band voor uw medewerkers.
Graag informeer ik u in een persoonlijk gesprek over de diverse mogelijkheden.
Deze Speciale Workshops kunnen zowel op locatie als in een ruim atelier worden gegeven.