Liesbeth Beckers (Leesbat)

( Hasselt, België

Liesbeth Beckers (Leesbat)

Geboren met een serieuze 'kriebel' om altijd maar te tekenen, en met plezier .. nog steeds. Zoveel zelfs dat ik er mijn beroep van kon/mocht maken en zo ben ik al vele jaren professioneel actief in "alles tekenen", met en zonder publiek, en in het binnen- en buitenland. Het allerliefst teken ik mensen/dieren, en zo kwam ik ergens onderweg op karikatuurtekenen uit en in de 15 jaren sinds mocht ik al op vele feestjes en events tekenen. In al die jaren heb ik voor mijn werk al een aantal prijzen en prijsjes meegenomen uit grote en kleine internationale karikatuur-conventies.

workshops

Samen iets leuks, nieuws uitproberen voor de kids of voor uzelf met vrienden/collega's en in een gezellige sfeer ? Cartoon- of karikatuurtekenen ? U voorziet een ruimte met tafels, stoelen en een bord/flipchart. Ik breng tekenmateriaal mee, en off we go. Uitleg, voorbeeldjes, demonstratie, en lekker zelf proberen met wat begeleidende tips, Maar vooral ook gewoon een gezellige tijd en eens lachen met het hele gebeuren, en met jezelf natuurlijk. Mogelijk voor jong- en oud en in overleg kan er zelfs een thema verwerkt.