Liesbeth Beckers (Leesbat)

( Hasselt, België

Liesbeth Beckers (Leesbat)

Geboren met een serieuze 'kriebel' om altijd maar te tekenen.. en nog steeds ..met nog minstens evenveel passie en plezier. Zoveel zelfs dat ik er mijn beroep van kon/mocht maken en zo ben ik al heel mijn professionele carrière actief in "alles tekenen", met en zonder publiek, in binnen- en buitenland. Het karikatuurtekenen heb ik onderweg opgepikt en dat werd meteen mijn favorietje, dus sinds 2005 teken ik professioneel o.a. op feestjes en events. In al die jaren mocht ik voor mijn werk al een aantal prijzen en prijsjes meenemen uit grote en kleine internationale karikatuur-conventies.

workshops

Ondertussen doe ik al sinds 2007 ook creatieve workshops geven aan kinderen, jongeren en volwassenen.  De passie voor het tekenen (karikatuur/cartoon e.a.) loopt voor mij over en dus wil ik het graag delen en doorgeven ook aan anderen,  Een workshop gaat over leuke momenten, dingen uitproberen, leren en zeker ook eens lachen met mekaar en met jezelf.. een leuke groeps-bindende activiteit en een paar uurtjes nuttig en creatief bezig geweest zijn met wat leuke creaties om achteraf je koelkast of bureau mee te sieren, of misschien zelfs de start van een nieuwe hobby/vaardigheid.