Liesbeth Beckers (Leesbat)

( Hasselt, België

Liesbeth Beckers (Leesbat)

Geboren met een serieuze 'kriebel' om altijd maar te tekenen, en met plezier .. nog steeds. Zoveel zelfs dat ik er mijn beroep van kon/mocht maken en zo ben ik al vele jaren professioneel actief in "alles tekenen", met en zonder publiek, en in het binnen- en buitenland. Het allerliefst teken ik mensen/dieren, en zo kwam ik ergens onderweg op karikatuurtekenen uit en in de 15 jaren sinds mocht ik al op vele feestjes en events tekenen. In al die jaren heb ik voor mijn werk al een aantal prijzen en prijsjes meegenomen uit grote en kleine internationale karikatuur-conventies.

karikaturen (digitaal)

Uw gasten zullen mijn enthousiasme zeker meekrijgen als ik me met mijn tekenezeltje tussen hen begeef en hun 'smoelwerk' snel en grappig neerzet op papier, bierkaartjes of op iPad. Ondertussen kijken andere gasten gezellig mee en kunnen we nog een babbeltje maken ook. Bedoeling is dat het een toffe ervaring wordt en sfeer toevoegt. De gasten krijgen hun tekening kado in uw naam als mooie herinnering aan uw feest/event!

* Ik spreek : Nederlands, Engels, Frans, Duits en karikatuur
* Snelheid : ± 6-8 min./ hoofd (afhankelijk of het manueel/digitaal, kleur/zwartwit is)
* Standaard = hoofd+schouders, maar lichaampjes mogelijk