Liesbeth Beckers (Leesbat)

( Hasselt, België

Liesbeth Beckers (Leesbat)

Geboren met een serieuze 'kriebel' om altijd maar te tekenen.. en nog steeds ..met nog minstens evenveel passie en plezier. Zoveel zelfs dat ik er mijn beroep van kon/mocht maken en zo ben ik al heel mijn professionele carrière actief in "alles tekenen", met en zonder publiek, in binnen- en buitenland. Het karikatuurtekenen heb ik onderweg opgepikt en dat werd meteen mijn favorietje, dus sinds 2005 teken ik professioneel o.a. op feestjes en events. In al die jaren mocht ik voor mijn werk al een aantal prijzen en prijsjes meenemen uit grote en kleine internationale karikatuur-conventies.

karikaturen (digitaal)

Tegenwoordig kan het ook allemaal digitaal. Ik breng mijn iPad mee en teken daarop uw gasten. Wat ik doe kan eventueel simultaan getoond worden op een groter scherm.

Verder blijft de opzet dat het een leuke ervaring is voor uw gasten.  Ze worden getekend of kijken mee als anderen getekend worden .. hun keuze. Er zal zeker ook gelachen worden en als de tekening klaar is krijgt het model een leuk printje op postkaart-formaat en/of de digitale file via mail of airdrop.

* Ik spreek : Nederlands, Engels, Frans, Duits en karikatuur
* Snelheid : ± 6-8 min./ hoofd (afhankelijk of de tekening ook ingekleurd wordt)
* er is een leuke mogelijkheid jullie logo/titel of derg. toe te voegen voor elke tekening