Leonie van Wijk

( DenBosch

Leonie van Wijk

Leonie is dé gepassioneerde illustrator die je graag natekent! 
Zo ben ik al jarenlang actief als karikaturist, portrettist, tekendocent én als modelteken-eventorganisator. Een fijne bonte mix dus!

Zet je mij in als live-karikaturist, dan: 
teken ik de bezoekers goed lijkend na (zonder te confronteren). Daarnaast ben ik een vrolijke persoonlijkheid, die het ook leuk vindt om een praatje aan te knopen met de getekenden. Met humor sta ik u graag ten dienste!

Dit kan ook:
Ik verzorg uw karikatuur (of realistisch portret) in opdracht vanaf foto’s.
Én ik ben te boeken als tekendocent voor uw bedrijf, voor de workshops: karikatuur-, portret- of modeltekenen (in kostuum of naakt). Vanaf 8 personen. 
Er is veel mogelijk! Laat gerust, via mail, al uw wensen horen

Workshops

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of event? U kunt mij inzetten als tekendocent/organisator met:

- Workshop Karikatuur- of portrettekenen:
Leer in 3 uur een gekke karikatuur of een realistisch portret te tekenen. Je tekent elkaar dan na. Prijs in overleg. Groepsgrootte 8 tm max. 15 personen.
-  Workshop modeltekenen:
Leer in 3 uur modeltekenen. Dit kan met goede naaktmodellen of met gekostumeerde modellen in uniek thema (zoals o.a. karakters uit een film of game). Je tekent dan diverse poses op groot vel papier of wat u zelf verzorgd. Prijs in overleg. Groepsgrootte 8 tm max. 30 personen.
- Een locatie kan ik verzorgen in Tilburg of Breda of u regelt zelf een ruime plek met tafels en stoelen of ezels. Mail me voor meer info.