Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie. Hij tekent al zijn hele leven en heeft de Kunstacademie gevolgd in Rotterdam. Of het nu tekenen is op papier, op de muur, digitaal of anders, Frank is er voor in.

Als sneltekenaar is zijn specialiteit om de gehele persoon van top tot teen neer te zetten. Zo ontstaat er een totaal portret, inclusief de elementen die veel over een persoon zeggen zoals de kleding, houding en het gezicht.

Frank tekent live op evenementen karikaturen of realistisch en maakt tevens portretten of andere kunstwerken in opdracht.

Workshops

Frank verzorgt ook graag een tekenworkshop op maat voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, festival of andere gelegenheden.

Art happening:

Er kan samen een groot kunstwerk worden gecreëerd, waarbij het creatieve proces door Frank wordt begeleid. Iedereen wordt uitgenodigd om in het thema van de workshop mee te tekenen of te kleuren op een groot vel op de grond of opgespannen aan een muur. En tijdens het maken van het gezamenlijke kunstwerk worden de deelnemers ook nog door Frank geportretteerd.