Frank Stoks

( Rotterdam

Frank Stoks

Voor Frank is tekenen van mensen een grote passie.
"Ik beoefen dit nu ruim 8 jaar en ben altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Of het nu getekend is op papier, op de muur, digitaal of anders.
Mijn specialiteit en uitdaging is als sneltekenaar te werken en de gehele persoon neer te zetten. Van top tot teen, een totaalportret. Kleding, houding en gezicht zeggen alles over een persoon. In een stijl die tussen realistisch en cartoonesk ligt."

Franks achtergrond is illustratie en beeldende kunst. Door de jaren heen heeft hij veel ervaring opgedaan met diverse materialen en projecten, waarvan houtbewerking favoriet was, evenals het vervaardigen van kunst- en lichtobjecten. Tegenwoordig tekent hij graag digitaal op een iPad Pro en op grote vellen papier met stiften. Hij ontwikkelt zich nu steeds meer als performance kunstenaar met zijn tekenwerk.

Workshops

Frank verzorgt ook graag een tekenworkshop op maat voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, festival of andere gelegenheden.

Art happening:

Er kan samen een groot kunstwerk worden gecreëerd, waarbij het creatieve proces door Frank wordt begeleid. Iedereen wordt uitgenodigd om in het thema van de workshop mee te tekenen of te kleuren op een groot vel op de grond of opgespannen aan een muur. En tijdens het maken van het gezamenlijke kunstwerk worden de deelnemers ook nog door Frank geportretteerd.