Erwin Hogeboom

( Duiven

Erwin Hogeboom

Entertaining en pure pret met sneltekenaar Erwin Hogeboom

Erwin Hogeboom heeft veel ervaring, heerlijke subtiele humor en is overal inzetbaar met een mobiele cartoonezel. Hij tovert de meest leuke tekeningen vliegensvlug op papier. Daarbij creëert hij een fijn frans Montmartre –sfeertje en is er altijd een leuke interactie met het publiek!!
Voor iedereen en elk feest of evenement zijn Erwin zijn humoristische tekeningen geschikt. Op een bruiloft, een beurs, een braderie, of een winkelcentrum heeft hij leuke speelse oplossingen om zijn tekenshow te geven. Zelfs dieren worden op papier vastgelegd. Hij is een echte blikvanger.

Het is ook mogelijk om op de achtergrond heerlijke Franse muziek mee te laten klinken om de sfeer extra te verhogen!
Zowel in binnen- als in buitenland kunnen optredens geboekt worden.
Karikaturen worden in allerlei formaten papier aangeleverd met daarbij een handige beschermende tas of ze kunnen ingelijst worden. Vraag naar de opties en kijk op zijn site: www.cartoontime.nl.

Show act

Een sneltekenaar met een muzikaal tintje

Erwin kunt u ook boeken samen met accordeonist Florin. Samen vormen zij het Montmartre duo dat helemaal de sfeer uitademt van deze beroemde Parijse plek. Tekenen gecombineerd met live muziek.

Helemaal bijzonder is het dat Erwin een tekenaar en muzikaal entertainer in 1 is. Naast professioneel sneltekenaar is hij ook een beroepsmusicus. U kunt hem ook als allround entertainer boeken. Hierdoor kan hij voor nog meer uniek entertainment zorgen! Als grappige orgeldraaier of als swingende klarinettist. Hij zal uw gasten opwachten en zal het bruidspaar, de jubilaris of de jarige job een warme aubade brengen met feestelijke muziek, Kijkt u even op zijn site : www.cartoontime.nl

Erwin Hogeboom is een echte ras entertainer. Pure pret met muziek en op papier !