Clara Diepenhorst

( Den Haag

Thomsonlaan 234
2565 JL Den Haag

(T) 070 3469940
(M) 06 42347247
(W) www.komischeportretten.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Realistische portretten
- Workshops

Clara Diepenhorst

Geboren in Den Haag. Sinds 2003 teken ik mijn Komische Portretten op feesten.
Ik heb een paar jaar de kunstacademie gedaan in Rotterdam en Arnhem (afdeling vrije kunst en grafisch ontwerpen).
Daarna heb ik jaren lang model en portret getekend in Rotterdam en Den Haag bij Open ateliers, de Haagse Kunstkring, en de Vrije Academie.
Naast mijn werk op feesten ben ik nu bezig met het maken van karikaturen bij mij thuis, met behulp van een serie live schetsen en foto’s. Verder maak ik illustraties, cartoons en stadstekeningen en geef ik workshops in karikatuurtekenen.

karikaturen

Het tekenen van mensen op een feest vind ik altijd fijn om te doen omdat het een spannend avontuur is; geen feest, geen mens, en geen tekening is hetzelfde.
Ik hang de tekeningen op aan een lijn zodat ze voor alle gasten te zien zijn. Men kan ook meekijken over mijn schouder.  Van te voren kunt u bellen om uw wensen door te nemen. Ook voor vragen en informatie kunt u vrijblijvend mij bellen.
Kleine tekeningen kunnen uw gasten in een envelopje meenemen. Tekeningen op A4 en A3 formaat waar een of twee personen op staan komt ook vaak voor.

Live op uw feest teken ik ook graag mensen samen op groot formaat. Het formaat voor bijvoorbeeld 5 personen varieert dan van 20 bij 30 cm. tot 50 bij 65 cm. Behalve met fineliner en viltstift teken ik ook met pen en inkt en waterverf, u kunt kiezen voor beide technieken of voor een van de twee.