Cees Bastings

( Nijmegen

Cees Bastings
Distelstraat 73
6542 LP Nijmegen

(M) 06 23831588
(W) www.casekarikaturen.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen op papier
- Digitale karikaturen
- Workshops

Cees Bastings

Op school al tekende ik tijdens de lessen stiekem mijn docenten na en daar ben ik tijdens mijn studie Nederlands mee doorgegaan. In mijn studententijd ben ik als karikaturist op evenementen gaan werken. Sinds 1993 doe ik dat professioneel en tot op heden nog altijd met veel plezier.
Ik hou mensen graag een lachspiegel voor, maar altijd zonder te kwetsen. Een karikatuur van mijn hand zorgt minimaal voor een glimlach op het gezicht, al mik ik steevast op een schaterlach.

Karikaturen

Ik werk zowel traditioneel op papier als digitaal en natuurlijk op bierviltjes. De traditionele karikaturen teken ik in zwart-wit op A3-, A4- of A5-formaat. Wanneer de tijd het toelaat, verwerk ik ook de hobby, het beroep, of een andere typerende bezigheid in de tekening.

BIERVILTJES

Erg populair zijn tegenwoordig de minikarikaturen in zwart-wit op bierviltjes. Mede door hun kleine formaat zijn het gewilde hebbedingetjes op ieder feest, of evenement. Makkelijk mobiel in te zetten, want ik loop gewoon rond op zoek naar gewillige modellen. Ik neem mijn eigen viltjes mee, maar kan desgewenst ook zorgen voor viltjes met achterop uw eigen logo, of boodschap gedrukt.