Cees Bastings

( Nijmegen

Cees Bastings
Distelstraat 73
6542 LP Nijmegen

(M) 06 23831588
(W) www.casekarikaturen.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen op papier
- Digitale karikaturen
- Workshops

Cees Bastings

Op school al tekende ik tijdens de lessen stiekem mijn docenten na en daar ben ik tijdens mijn studie Nederlands mee doorgegaan. In mijn studententijd ben ik als karikaturist op evenementen gaan werken. Sinds 1993 doe ik dat professioneel en tot op heden nog altijd met veel plezier.
Ik hou mensen graag een lachspiegel voor, maar altijd zonder te kwetsen. Een karikatuur van mijn hand zorgt minimaal voor een glimlach op het gezicht, al mik ik steevast op een schaterlach

Workshops

Een leuke en creatieve groepsactiviteit, waarbij ik aan de hand van voorbeelden de basisbeginselen van het portret- en karikatuurtekenen uit de doeken doe. Eerst oefenen we samen, maar daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag als artiest en natuurlijk ook als model. Uiteraard help ik waar nodig een handje en geef ik handige tips en advies, zodat sowieso iedereen tot een leuk eindresultaat komt. Tekentalent en ervaring zijn dus absoluut geen vereiste.
Wanneer u voor een ruimte met voldoende stoelen en tafels zorgt, zorg ik voor een inspirerende aankleding en alle tekenmaterialen.