Cees Bastings

( Nijmegen

Cees Bastings
Distelstraat 73
6542 LP Nijmegen

(M) 06 23831588
(W) www.casekarikaturen.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen op papier
- Digitale karikaturen
- Workshops

Cees Bastings

Op school al tekende ik tijdens de lessen stiekem mijn docenten na en daar ben ik tijdens mijn studie Nederlands mee doorgegaan. In mijn studententijd ben ik als karikaturist op evenementen gaan werken. Sinds 1993 doe ik dat professioneel en tot op heden nog altijd met veel plezier.
Ik hou mensen graag een lachspiegel voor, maar altijd zonder te kwetsen. Een karikatuur van mijn hand zorgt minimaal voor een glimlach op het gezicht, al mik ik steevast op een schaterlach.

Digitale karikaturen

Ik werk zowel traditioneel op papier als digitaal. De traditionele karikaturen teken ik in zwart-wit op A3-formaat, maar kleiner kan ook. Wanneer de tijd het toelaat, verwerk ik ook de hobby, het beroep, of een andere typerende bezigheid in de tekening.
Digitaal teken ik op een 22 inch tekentablet, waarbij het publiek over mijn schouder kan meekijken, of via een extra beeldscherm. De tekeningen kunnen gemakkelijk worden voorzien van een bedrijfslogo, dus dat maakt het een leuk uithangbord voor uw bedrijf en een ware blikvanger op iedere beursstand
Eenmaal klaar kan de tekening direct worden geprint, verzonden per e-mail, of later online worden gedownload.