Ben Huisjes

( Hoogeveen

Ben Huisjes

Leeuweriklaan 100
7905 CD Hoogeveen

(T) 0528 275060
(M) 06 28559075

www.benartwork.nl

Te boeken voor:
- Karikaturen
- Digitale karikaturen
- Realistische tekeningen

Ben Huisjes

Ben is een illustrator, cartoonist en karikatuurtekenaar met inmiddels een lange staat van dienst en een portfolio dat gezien mag worden. Hij begon al op vroege leeftijd te tekenen en is daar tot op de dag van vandaag niet mee gestopt. Het tekenen zit hem zogezegd in het bloed.
Ben heeft ruime ervaring in het maken van karikaturen, portretten (op locatie of in zijn studio vanaf een foto), strips, character-design, posters en animaties voor bedrijven als Koninklijke Shell, het ministerie van WVC, Unigarant verzekeringen, Venko B.V, NUON, KPN, Noordhoff en vele anderen. Daarnaast verscheen er werk van Ben in diverse media. Zowel in druk als op het internet.

karikaturen

Ben Huisjes maakt voornamelijk karikaturale portretjes. Hierbij geeft hij gezichten net dat komische tintje dat nodig is om een portretje te doen slagen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet Ben de juiste sfeer te creëren en in een minuut of tien een treffend karikaturaal portretje van uw gasten op het digitale of gewone tekenpapier te toveren.
Bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld potentiële klanten naar uw beursstand te lokken om een dergelijke karikatuur te laten maken. Succes verzekerd! Ondertussen kunt u uw informatie over uw bedrijf aan de vele omstanders kwijt! Of laat Ben karikaturen of portretjes van uw gasten tekenen tijdens een bruiloft, braderie of bedrijfsfeest. Afhankelijk van de situatie op de locatie of uw voorkeur, loopt Ben rond of werkt op een vaste plek. Behalve traditioneel (met stift en kleurkrijt op papier), werkt Ben op verzoek ook digitaal via een drukgevoelig tekentablet of iPad. Er is onder andere keuze uit:

Standaard

5-6 personen per uur. De “slachtoffers” kiezen zelf voor kleur of zwart/wit. Er wordt een met krijt of marker ingekleurde lijntekening op A3 formaat gemaakt.

Snel

10-12 personen per uur. Zwart/wit lijntekening met marker op A4 formaat. Vooral voor grotere feesten geschikt of als u in een korte tijd iedereen getekend wilt hebben.

Studiowerk vanaf een foto

Of bestel eens een door Ben Huisjes digitaal gemaakte karikatuur. In uw bedrijf is er vast wel iemand die twaalfeneenhalf jaar, vijfentwintig jaar of langer in dienst is. Sowieso is een karikatuur van een foto altijd een leuk en origineel cadeau!
De karikatuur wordt digitaal door Ben in zijn studio getekend op een drukgevoelig tekentablet. De tekening wordt gedetailleerd uitgewerkt, met of zonder achtergrond en/of attributen.
Het is ook mogelijk van de karikatuur een hoge resolutie-print op speciaal papier (met eventueel een passe-partout en lijst) te laten maken.
Neem dan contact op met Ben voor de mogelijkheden en prijzen.